Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Έσκασαν τα λάστιχα περιπολικών για να κλέψουν το ΑΤΜ

Μπόλικο θράσος διέθεταν οι άγνωστοι δράστες που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους το ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας στο κέντρο της Ηράκλειας Σερρών. Για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί, πήγαν έξω από το τμήμα της περιοχής και… ξεφούσκωσαν τα λάστιχα των δύο περιπολικών που ήταν σταθμευμένα εκεί!

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς την τράπεζα με ένα φορτηγάκι που είχαν κλέψει προηγουμένως από μάντρα οικοδομικών υλικών της περιοχής και επιχείρησαν να "σηκώσουν" το βαρύ μηχάνημα, υπό την κάλυψη του δυνατού αέρα και της κακοκαιρίας. Όμως, την ώρα που επιχειρούσαν να φορτώσουν το ΑΤΜ στο φορτηγό, κάποιοι περαστικοί είδαν τα σκασμένα λάστιχα των περιπολικών και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς οι άνδρες του τμήματος κατάλαβαν ότι η δολιοφθορά ήταν έργο κακοποιών που είχαν άλλον στόχο. Οι δράστες αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους. Άφησαν πίσω τους το ΑΤΜ και το κλεμμένο φορτηγάκι, επιβιβάστηκαν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.