Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου στη Γ.Σ. της Τράπεζας

Η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου των Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας 22/6/2011


"Κύριε Πρόεδρε, Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κύριε Γενικέ, Κυρίες και Κύριοι Συνέταιροι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

            Θα θέλαμε ως Σύλλογος Εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου να χαιρετήσουμε τη σημερινή συνέλευση, η πρώτη που παίρνουμε μέρος ως νεοσύστατο σωματείο.
            Σκοπός της ιδρύσεως μας είναι η προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών – εργαζομένων αλλά και η συμβολή στην ομαλή λειτουργία της Τράπεζας, για την συνέχιση της δυναμικής που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στην αναπτυξιακή της πορεία.
            Η χρονιά που πέρασε αποτέλεσε ένα «crash test» για το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα και γενικότερα για την Ελληνική οικονομία, λόγω της Παγκόσμιας Τραπεζικής κρίσης.
            Πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να προβλέψουν ότι οι Συνεταιριστικές Τράπεζες δεν θα άντεχαν στην κρίση.
            Τους διαψεύσαμε όλους.
            Από τα αποτελέσματα της Τράπεζάς μας, προκύπτει ότι στηρίξαμε την τοπική οικονομία χρηματοδοτώντας, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, με το ποσό των 50 Εκατομμυρίων Ευρώ περίπου την περυσινή χρονιά.
            Οι εργαζόμενοι για άλλη μια φορά, αποτελέσαμε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες στη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Τράπεζας, μέσω της διαρκούς, ακούραστης και αποτελεσματικής προσπάθειάς μας.
            Κυρίες και Κύριοι,
            Εμείς, πιστεύουμε στο όραμα της «Μεγάλης» Τράπεζας Ηπείρου. Ευελπιστούμε σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και με τη δική σας στήριξη, να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας, για το καλό της τοπικής κοινωνίας, για το καλό όλων μας.
                        Σας Ευχαριστώ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.