Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




                                                                 Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2011
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ –  Τ ΒΑΝΚ
             Η συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την Τ ΒΑΝΚ,  αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τις δύο Τράπεζες, την Οικονομία και τους εργαζόμενους.
            H εξέλιξη αυτή μπορεί να δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις για τη διασφάλιση σταθερής προοπτικής αντιμετώπισης των προβλημάτων της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, σε όφελος της ενιαίας πλέον τράπεζας, των πελατών της και των εργαζομένων σ’ αυτήν.
            Στη κατεύθυνση αυτή, πρέπει, ταυτόχρονα να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της Ενιαίας Τράπεζας με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν στη σημερινή συγκυρία βήματα σταθερότητας και προοπτικής για την τράπεζα και τους εργαζόμενους.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, απαιτείται συνεργασία σε πολλά επίπεδα, η οποία θα διασφαλίσει τη συνοχή σε όλους τους τομείς και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους στην πρώην Τ ΒΑΝΚ, που βρέθηκαν πολλούς μήνες στη θέση της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας, αλλά και για τους εργαζόμενους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που πέρασαν πρόσφατες αγωνίες και δύσκολες μέρες, υπάρχει ένας δρόμος :          Ο δρόμος της κοινής δράσης για την αντιμετώπιση κοινών δυσκολιών, που βρίσκονται μπροστά μας, τόσο στο επίπεδο των επιμέρους τραπεζών, όσο και συνολικότερα.
Η ΟΤΟΕ θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους της ενιαίας πλέον τράπεζας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στηρίζοντας χωρίς προκαταλήψεις όλες τις θετικές ενέργειες, αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερο ρόλο τους στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, οι οποίες απαιτούν ετοιμότητα, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα από όλους.

Το Γραφείο Τύπου της ΟΤΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.