Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

O T O E ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αθήνα, 15 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 07.00μμ.
ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

            Το Ν.Π. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σας καλεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3/2011 και ώρα 07.00 το απόγευμα στη Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζοϋπαλλήλων (Ανεξαρτησίας 70 – Ιωάννινα) για ενημέρωση – συζήτηση με θέμα:

«Εξελίξεις στις Τράπεζες,
στις Εργασιακές Σχέσεις, στην Απασχόληση και
στις αμοιβές των τραπεζοϋπαλλήλων – αποφάσεις του κλάδου»

            Από πλευράς της ΟΤΟΕ θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Σταύρος Κούκος, ο Αντιπρόεδρος της ΟΤΟΕ Δημήτρης Τσεγγενές και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

            Οι αναφορές του 3ου επικαιροποιημένου μνημονίου στο εργασιακό καθεστώς των τραπεζοϋπαλλήλων και στην μείωση των αποδοχών τους μέσω της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες έχουν στοχοποιηθεί, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των τραπεζιτών.

            Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η έκβαση αυτής της υπόθεσης θα κριθεί από την αποφασιστικότητά μας, την συσπείρωση στα συνδικάτα και το αγωνιστικό μας φρόνιμα.

            Η συμμετοχή σας στην συγκέντρωση θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και να συμβάλλετε στην διαμόρφωση κλίματος συσπείρωσης και δυναμικής ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στον αγώνα που δίνουμε προκειμένου να αποτρέψουμε αυτές τις επιλογές.


Το Ν.Π. ΟΤΟΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.