Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ
ΜΕ 3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΠΟ 12.00 ΈΩΣ  15.15

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά στην 3ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας, που θα γίνει αύριο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου εργασίας στις 15.15, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Αντίστασης και Δράσης ενάντια στις πολιτικές που πλήττουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους.
Αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις σ’ αυτές τις πολιτικές, που εξαθλιώνουν την Ελληνική κοινωνία και παραδίδουν άνευ όρων τη χώρα μας στο σύνολό της στις οικονομικές δυνάμεις των αγορών και στους πολιτικούς εκφραστές τους, που διαχειρίζονται τις τύχες των λαών της Ευρώπης.
Τέλος, καλούμε τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να συμμετέχουν αύριο στις 13.00 στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 2) καθώς και στο Συλλαλητήριο – Συναυλία διαμαρτυρίας το απόγευμα στις 18.00 στο Σύνταγμα που διοργανώνουν τα συνδικάτα.
        Όταν οι επιθέσεις Κυβέρνησης και Τρόικας, που διαλύουν τη ζωή μας, γίνονται Νόμοι, τότε η αντίσταση και η δράση για την ανατροπή τους γίνονται καθήκον για όλους.


Το Γραφείο Τύπου της ΟΤΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.